maanantai 14. joulukuuta 2015

Kiera Cass: Happily Ever After: The Queen

Eli kyseessä on The Selection sarjaan kuuluva novella kokoelma. Happily Ever Afterissä on ilmestyneet neljä novellaa, mutta haluan kunnioittaa arvostelemalla ne erikseen, sillä liikutaan aina eri henkilön päässä ja ajallisesti eri paikoissa.

The Queen kertoo kuningatar Amberlysta ja hänen selectionistaan. Eli kuinka hänestä tuli kuningatar ja lopulta Maxonin äiti. Ennen kuin Amberlystä tuli yksi hän oli neljä, joka teki ruumiillista työtä saastuneella alueella, jonka vuoksi hänen terveyden tilansa oli huono. Kuitenkin hän oli aina haaveillut prinssistä, ja nyt hänen täytyisi vain saada prinssin huomio, mutta kuinka?

Omalla tavallaan Queen avasi Amberlyn hahmoa, ja sitä miksi hän on niin rauhallinen ja hyväksyi kaiken. Kirjailija on onnistuneesti kyennyt vaihtamaan American hahmosta toiseen, ilman että he tuntuvat samalta henkilöltä. Queen oli nopea tempoinen johtuen sen lyhyydestä, mutta omalla tavallaan juuri sopivan mittainen(noin 90s)

Novellassa oli aikaa kiintyä Amberlyyn, mutta ei kuitenkaan juurtua niin paljon, että olisi halunnut lukea lisää hänen selectionistaan, koska tuntui että kaikki on jo selvää! Olipas lyhyesti kommentoitavaa, mutta oli myös lyhyt novella! Arvostelen sitten viimeisen novellan kohdalla ^^

"I'm desperate for peace. I think you might be the only chance  I have at that."
"The center of your storm?" 
"Yes."
 -Prince Clarkson and Amberly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti