keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kiera Cass: Happily Ever After: The Prince

Eli jatkuu tämä Happily Ever Afterin lukeminen. Toinen novella The prince kertoo Maxonin näkökulmasta.

Ennen selectionia Maxonillla oli joku hänelle tärkeä. Hän ei kuitenkaan koskaan antanut itsensä tuntea enemmän kuin ystävyyttä. Tietäessään että selection odottää häntä. Hänellä on toiveita ja pelkoja selectionia kohtaan, mutta saadessaan tietää, että hänen isällään on näppinsä pelissä tyttöjen valinnassa hän ei voi muuta kuin ajatella, että hän on ansassa.

Kuinka hän voisi rakastua tyttöön, joka on tarkoituksella hänelle valittu jo ennen hänen omaansa?

Yllätyin kuinka paniikissa Maxon on. Ymmärrän, että hänelle kasataan paljon odotuksia, joita täytyy täyttää ja että America on hänestä rehellinen ja ihanan suorasukkainen, mutta kyllä lukiessa hänen näkökulmastaan niin American käytös on hyvin outoa ja ihmettelen miksi hän tätä pitää niin pitkään. Ymmärrän tosin, että on mukavampi valloittaa jotain tai jotakuta, joka ei halua tulla valloitetuksi.

Cass ei ihan onnistunut siirtymään mies hahmon pään sisälle. Vähän liian pehmeää jos saa sanoa. En osaa sanoa millaista olisi olla miehen pään sisällä, mutta esimerkiksi Splintered sarjan Moth in a mirror novellassa Howard onnistui paremmin näkemään miehen silmin tilanteen.

"America, my dear, I do hope you find something in this cage worth fighting for. 
After all this, 
I can only imagine what it would be like to see you actually try."
 - Maxon to America

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti