tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kirjojaaaaaaah! ja kesä kuulumisia!

Elikkä tilasin tuossa taas uuden satsin kirjoja! Nyt ne ovat jo postissa matkalla luokseni. Eli tuli tilattua koko Iron Fay sarja ja Grim, joka on kokoelma satuja muokattuina versioina eri kirjailijoilta. Odotan Grimiltä paljon. Tilasin myös Splinteredin toisen osan Unhinged:n. So exited! Löysin gifin, joka kuvaa aika täydellisesti minua odottamassa kirjoja. 


Pari viikkoa sitten ostin yhdeksän kirjaa ja niitä on tässä piikkuhiljaa luettu. Tällähetkellä menossa Yann Martelin: Piin elämä, josta pistän arvostelua kunhan sen saan luettua. Muutama kirja jopa odottaakin että kirjoittaisin arvostelun niistä.

Kesä on mennyt oikein rattoisasti, mitä nyt pieni hermoromahdus, mutta opin, että asiakkaat ovat asiakkaita heillä on huonoja päiviä ja aina ei voi miellyttää jokaista. Jono voi kasvaa, mutta sille ei voi mitään ja pitää vain pitää pää kylmänä ja palvella asiakas kerrallaan. Jos tulee asiatonta huutoa niin...


En malta odottaa, että pääsen lukemaan Unhingediä!!! Splintered oli vain loistava ja odotan paljon Unhingediä. Kaiken lisäksi en ole spoilannut itseäni ollenkaan! Olen vain nähnyt, että toisesta osasta on pidetty vieläkin enemmän kuin ensimmäisestä. Ah en malta odottaa, että pääsen lukemaan Alyssasta ja Morpheuksesta! Ja jälleen upea gifi, joka kuvaa tunteitani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti