maanantai 7. syyskuuta 2015

Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath

Täydellinen lopetus upealle Dark elements- sarjalle! Kaikki ratkeaa ja menee yhteen. Tosin loppuselitys oli ehkä hieman huono valinta minusta. Tarina jatkuu suoraan siitä mihin viimeksi jäätiin.

Lilin on vapaana ja asiaa ei auta yhtään, että se on Samin ruumiissa. Nyt Laylan pitäisi keksiä keino pysäyttää Lilin, ettei maailman loppu koputa ovelle. Laylan on myös tehtävä valinta pysyäkkö siinä tutussa ja turvallisessa, vai astua uuteen ja pelottavaan.

Tuntuu että Layla on kasvanut siitä alun varovaisesta tytöstä. Ehkä vähän häiritsi kuinka monta kertaa hän mietti, että pitää laittaa ison tytön pikkuhousut jalkaan, mutta hän oikeasti teki sen myös joka kerta. On myös upeaa, miten Laylan kasvaessa hänen muotonsakkin muuttuu tai no siis silloin kun hän muuttuu demoni muotoonsa.

Kirjailija on upeasti käsitellyt hahmojen tunnetiloja ja sitä tapahtumiin reagointi on aitoa. Oli myös ihanaa että tuotiin lisää taustaa ja aspekteja taivaaseen ja helvettiin. Tarina jaksoi kantaa koko matkan ja melkeinpä putkeen luin kirjan.

Outoa kuitenkin lopulta minusa oli, että demonista tehtiin oman tahdon omaava olento, joka pystyy sääliin. Olihan se ihana että Rothilla oli pehmoinenkin puoli, mutta jotenkin hän ei ollut niin mahtava, kuin ensimmäisessä osassa, jossa hän on täysi demoni. Demonit eivät voi rakastaa samalla tavalla, vaan se on enemmän himoa ja omistamista, ja minusta siksi tämän kirjan romanssi oli omaan makuuni lopulta liian hempeä. Sitä ei edes korjannut Rothin halu lähteä kauas pois.

SPOILERS AHOI!

Oli upeaa että kirjailija laittoi Laylan tekemään valintansa jo alkupäästä kirjaa, ja sitä ei tarvinnut odottaa pitkään ja oli upeaa tietää että on itse ollut osana äänestystä, jossa valittiin kumman kanssa Layla päätyy lopulta yhteen. Tuloksesksi oli tullut Astaroth <3

Loppuratkaisun olisi voinut toteuttaa toisinkin. Minusta järkevin valinta olisi ollut, että kun Lilinia iski rauta miekalla niin kyllä Laylaakin sattui, mutta hän ei saanut oireita, mitä demonille olisi pitänyt tulla raudasta. Niin Lilin olisi tapettu sillä, mutta Layla ei olisi saanut muuta kuin periaatteellisen iskun miekasta ja näin ollen selvinnyt siitä hengissä.

Arvostelu: <3<3<3<3

2 kommenttia:

 1. Moikka (tässä Jannika btw)

  Olen lukenut sun blogia koko ajan "piilossa", siis kommentoimatta mitään.

  Miten löysit tän kirjailijan (Armentrout) ja mikä oli eka kirja jonka luit?

  Ihanaa kun kirjoitat täällä niin suoria mielipiteitä ja into kirjoista oikein huokuu teksteistä :D

  Päivittelin muuten omaa kirjablogiani (taisit facessa huomata) toivon kovasti että jaksan kirjoitella sinne yhtä ahkerasti kuin sä tänne.

  Ähhhh olen huono kommentoimaan mutta tässä nyt jotain :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moij! Ihana että olet blogiani lukenut ettei mene ihan kuuroille korville :3

   Ja ensimmäinen jonka Armentroutilta luin oli Half-Blood the Covenant- sarjasta. Todella hyvä siinä on kreikan mytologiaa ja sopivasti draamaa!

   Ja kirjailijat vain tupsahtavat esille ja päädyn lukemaan heidän kirjojaan, jotkut hyviä jotkut huonoja, mutta Half-Bloodin kannen kuva oli niin silmiinpistävä, että ostin. Hyvin kaunis! :)

   Ja kiitos kehuista :3

   Poista