sunnuntai 24. marraskuuta 2013

4/20 J.R.Ward: Pimeyden rakastaja

Tehtävä 6.
 Tee henkilö haastattelu hahmolle. 

Kirjasta sen verran, että kirja on todella Aikuisten fantasia kirja. Eikä tämä kirja sovi alle 15 vuotiaiden luettavaksi, koska sisällys todella on suunnattu aikuisille. Kirja kertoo monesta eri näkökulmasta, mutta pääosissa on Wrath niminen vampyyri mies, joka on vampyyrien kuningas, mutta ei haluaisi osakseen moista arvonimeä. Wrath rakastuu ystävänsä tyttäreen Bethiin, jonka isä ja Wrahin ystävä on ennen kuolemaansa pyytänyt suojelemaan Bethiä. Beth on vielä ihminen, mutta muuttumassa vampyyriksi. Intohimoa ei kirjasta puutu. Haastattelen kyseistä Bethiä.

1. Beth millaiseksi henkilöksi kuvailisit itsesi?
         - No sanoisin olevani harkitseva (kikatusta), mutta lähiaikojen tapahtumien valossa minua ei varmaan voi kuvailla enää harkitsevaksi. Joten sanoisin olevani itsevarma ja himokas. Ja perhettäni viimeiseen asti suojeleva.


2. Millaiseksi kuvittelet elämäsi jatkossa?
          - No uskon, että se on hyvin himon täytteistä ja muuttaessamme uuteen kotiin siitä tulee todella hauskaa, koska sitten minä vihdoin saan perheen, ison sellaisen! Pitää varmaankin asetella muutamia rajoituksia...

3. Uskotko, että elämisestä tulee vaikeampaa kun asutte kaikki yhdessä?
          - Ei tietenkään! Minähän sitä kuria pidän. Eivätkä pienet kullan nuput mitään tee, vaikka ovatkin jo aikuisia miehiä no vampyyrimiehiä. Olenhan heidän kuninkaansa leelan, mikä tekee minusta kuningattaren. Hehän suorastaan syövät kädestäni.

4. Etkö ole huolissasi, että tulet asumaan kahdeksan mies vampyyrin seurassa?
           - Enhän toki. He tietävät, että jos minuun siis kuningattareen koskee, oletettava rangaistus on kuolema ilman oikeudenkäyntiä. Wrath kyllä pitää asiasta huolen.

5. Olet viiden päivän (ja yön) aikana saanut kuulla olevasi vampyyri, muuttunut vampyriksi, mennyt naimisiin       ja nyt olet vampyyrien kuningatar. Miltä nyt tuntuu?
           - Aivan mahtavalta. Onhan tämä siis käynyt äkkiä, mutta ei sitä edes huomannut. Kaikki vain tuntuu oikealta. Ei ole mitään mitä katuisin ja olen löytänyt rakkauden ja paikan johon kuulun. Mitä muuta         voisin enää toivoa? Paitsi että haluaisin Wrathin tulevan tänne nyt! Haluan hänen huuliaan tälläkin                    hetkellä.

Wrath astuu sisään huoneeseen. " Kutsuitko leelan?", hän kysyy.
"Oi kyllä! Ihanaa että tulit. Minulla oli jo ikävä!" Beth huudahtaa.

6. No jatketaanpas. Mikä tämä leelan oikein on? Mitä se tarkoittaa? (Wrath vastaa)
         - Se tarkoittaa rakasta, mutta paljon voimakkaammassa merkityksessä. Sillä vannotaan samalla ikuista rakkautta, joka ei sammu. Se on sellainen hellittely nimi.

7. Kiitos haastattelusta. Vielä viimeinen kysymys. Mitä tämän haastattelun jälkeen?
          - Taidamme siirtyä makuuhuoneen puolelle! (hillitöntä kikatusta ja möreä naurahdus)

1 kommentti:

  1. En tiedä, millainen kyseinen kirja on, mutta haastattelu vaikuttaa aidolta ja se on hauska :D

    VastaaPoista